Par massage stockholm presentkort massage stockholm Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Vi erbjuder massage utförd av erfarna terapeuter i Stockholm. Vi finns på Södermalm, i city och i Vasastan. Boka enkelt här online idag och välj ut den massage. SPA-behandlingar kommer inom kort att kunna bokas på samma sätt. Du kan nu även köpa och ge bort presentkort till en behandling via vår nya bokningssida. massagebehandling – Stockholm / Göteborg; Ekologisk ansiktsbehandling –  Saknas: par. En massage-behandling ger både fysiska, mentala och känslomässiga effekter. De fysiska effekterna är att blodtrycket sänks, blodcirkulationen ökar, vilket.

Ett presentkort från Centralbadet är alltid en uppskattad upplevelse att ge bort som present, julklapp eller företagsgåva. till DagSpa Västermalm. Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar och vaxning mm på Kungsholmen i Stockholm. Chans att vinna ett presentkort denna dag vid köp av presentkort för minst ! Social Media Image. En massage-behandling ger både fysiska, mentala och känslomässiga effekter.

De fysiska effekterna är att blodtrycket sänks, blodcirkulationen ökar, vilket.

-Massage för två där ni får växelvis massage av samma terapeut samt maximal avkoppling. Presentkort från Greatdays, Live it samt Smartbox GÄLLER EJ denna behandling. Varmt välkommna till DagSpa på Västermalm i Stockholm.

Ett presentkort från Centralbadet är alltid en uppskattad upplevelse att ge bort som present, julklapp eller företagsgåva. En duo-behandling ger dig möjlighet att dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om. Ni blir omhändertagna växelvis av en terapeut och kan.

Presentkort på massage i Stockholm - Sthlm Physique

Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm. Presentkort på valfritt belopp. En massage-behandling ger både fysiska, mentala och känslomässiga effekter.

De fysiska effekterna är att blodtrycket sänks, blodcirkulationen ökar, vilket. Bästa presenten till den som har allt. Våra presentkort gäller i 2 år och på alla våra familytreeproject.info: par.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail